Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Hou uw eigendom op het goede padů

ůmet uw syndicus in Aartselaar aan uw zijde! Delvou Vastgoedbeheer zorgt met plezier voor de administratieve, technische en juridische afhandeling van al uw vraagstukken. Gaande van een technisch onderhoud en een kraaknette inkomhal tot juridische bijstand!

Administratief

Een (mede-)eigendom vereist weleens meer rondslomp dan u op het eerste gezicht verwacht. Daarom voorziet Delvou Vastgoedbeheer u alle administratieve hulp die u nodig heeft. We vormen uw syndicus in Aartselaar bij uitstek, die zorgt voor de meest correcte afhandeling van al uw procedures!

Technisch

Uw gebouw dient uiteraard niet alleen vrij te zijn van geschillen, maar ook van technische problemen, stof en vuil. Daarom voorziet Delvou Vastgoedbeheer u ook van hulp bij al uw onderhouds- en herstellingswerken! Een kraaknet resultaat en een snelle service: de ideale mix voor iedere eigendom!

Juridisch

Treden er weleens geschillen of onenigheden op in uw gebouw? Dan kunt u rekenen op de vertrouwelijkheid en professionaliteit van Delvou Vastgoedbeheer. We vertegenwoordigen u in de rechtbank en staan steeds in voor de verdediging van het standpunt van de Algemene Vergadering!
Specialiteiten

U geniet van tal van voordelen met uw syndicus in Aartselaar!

Een syndicus, waarom heeft u deze precies nodig? Wel, een eigendom brengt veel meer beslommeringen met zich mee dan u in eerste instantie zou denken. Vastgoedbeheer Delvou staat daarom samen met u graag even stil bij de diverse aspecten waaruit het algemeen behoud van uw gebouw bestaat. Uw syndicus in Aartselaar neemt deze graag op zich!

Eerst en vooral is er het administratieve beheer: uw syndicus in Aartselaar zorgt met het grootste plezier voor de volledige administratie van uw pand en zorgt voor een correcte uitvoering van alle beslissingen van de Algemene Vergadering. Is uw inspraak nodig bij heel belangrijke beslissingen? Dan nodigen we u graag uit voor een buitengewone Algemene Vergadering, zodat u toch nog deel blijft uitmaken van het beheer van uw eigendom.

Ook het financieel beheer nemen we op ons indien gewenst. We stellen een begroting op, vragen provisies aan alle mede-eigenaars en zorgen voor de afhandeling van alle facturen. Uw inkomsten en uitgaven zijn meer dan veilig bij uw syndicus in Aartselaar! En last but not least: we staan ter uwer beschikking voor alle mogelijke onderhouds- en herstellingswerken, van een technisch probleem tot een spic en span trappenhal: uw eigendom geniet van de grootste zorg en aandacht.

Dankzij uw syndicus in Aartselaar geniet u steeds van juridische bijstand.

Uw syndicus in Aartselaar is betrouwbaar en correct: twee belangrijke pijlers wanneer het komt op uw rechtsvertegenwoordiging. Delvou Vastgoedbeheer vertegenwoordigt namelijk uw eigendom in diverse situaties, zoals de invordering van niet-betaalde voorschotten, vorderingen tegen derden bij eventuele beschadigingen van gemeenschappelijke ruimtes en een rechtszaak tegen een aannemer.

Onze troeven zijn dus meerdelig: professionaliteit, correctheid, klantvriendelijkheid en een uitgebreide waaier aan services: wat wenst u meer als eigenaar van uw pand? Met uw syndicus in Aartselaar bent u zeker van een veilig behoud, zowel wat betreft op juridisch gebied, als op technisch en administratief gebied. Met Vastgoedbeheer Delvou gaat u het meest geschikte partnership aan, niet alleen voor uzelf, maar ook voor alle mede-eigenaars!

Wenst u meer informatie in te winnen omtrent onze werking of wenst u te vragen naar de mogelijkheden betreffende een syndicus in Aartselaar voor uw pand? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog. U kunt ons steeds bereiken voor al uw vragen op het nummer +32 38770799 of via het e-mailadres peter@zakenkantoordelvou.be. Delvou VAstgoedbeheer tracht u zo spoedig mogelijk verder te helpen.
© 2013-2018 Delvou Vastgoedbeheer
Links |
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Delvou Vastgoedbeheer
Antoon van Brabantstraat 15
2630 Aartselaar
Tel.: +32 38774500
GSM: +32 473117146
Contacteer ons